EmployU

Supporters

Systeembeheerder binnen kantoorautomatiseringsomgevingen

(97786)
Huidige positie:
Systeem- en netwerkbeheerder
Gewenste positie:
Senior Systeembeheerder
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
12 jaar
Toelichting:
De kandidaat is gedreven en een enthousiaste en harde werker. Een troubleshooter pur sang. Hij werkt graag samen in een team met gelijkgestemden waar hij met collega’s kan spiegelen.

Hij heeft ervaring met: het beheren van gecentraliseerde en gedecentraliseerde kantoorautomatisering binnen educatieve omgevingen, 1e en 2e lijns ondersteuning op het gebied van VoIP omgevingen, het bouwen van netwerken en het bijhouden van protocollen.
Binnen de gecentraliseerde omgeving was hij verantwoordelijk voor het centrale systeembeheer, backup & security server omgeving, inrichten van firewalls en exchange. Daarnaast was hij betrokken bij alle projecten waarbij externe partijen werden ingeschakeld.

In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het systeembeheer op vier verschillende locaties en is hij het aanspreekpunt voor de gebruikers. Daarnaast wordt hij ingehuurd door MKB bij projecten op het gebied van netwerkinfrastructuur en server integriteit.

De kandidaat heeft kennis van onder andere: Windows 7, Windows server 2003 & 2008, VMWare Workstation, ESX, MS Hyper V, SCCM 2007, Sharepoint, Exchange, MS ISA 2006 & TMG, Cisco routers en switches en Dell switches.
Package:
Salaris: € 3.200,00 bruto vast per maand + € 100,00 netto onkostenvergoeding

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten