EmployU

Supporters

Technical Business Consultant / Manager Technical Consultancy / Pre Sales Consultant

(90409)
Huidige positie:
Sales Manager / Manager Technical Consultancy
Gewenste positie:
Technical Business Consultant Manager Technical Consultancy Product Manager Project Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
Commercieel georiënteerde technische manager met meer dan 15 jaar ervaring in de informatie en telecommunicatie technologie (ICT) industrie. Heeft ervaring op zowel sales als consultancy gebied. Is in staat om gedegen technische kennis te combineren met commercieel en zakelijk inzicht.

Kan complexe problemen analyseren, begrijpen en oplossen in een continue veranderende markt en kan goed complexe techniek vertalen naar begrijpelijke taal. Maakt zich nieuwe technologieën vrij makkelijk eigen. Weet nieuwe product markt combinaties te definiëren om zo new business te genereren. Heeft ruime ervaring met grote aanbestedingstrajecten.

Unieke combinatie van technische en commerciële vaardigheden, analytisch, pragmatisch, resultaatgericht en tegelijkertijd communicatief sterk, commercieel inzicht, teamgericht en sociaalvaardig.

“Ik ambieer een functie binnen een (Internationale) innovatieve organisatie, die zich bezig houdt met hoogwaardige technologie of creatieve toepassingen. De ICT branche spreekt mij zeer aan maar ook bedrijven die zich bezig houden met duurzaamheid en het beter omgaan met onze leefomgeving, dan wel het verbeteren van de gezondheidszorg door inzet van technologie.

De organisatie opereert met passie en heeft kwaliteit, mensen en integriteit hoog in het vaandel staan. De organisatie heeft een duidelijke visie waar ze heen wil en richt zich op het team en niet zo zeer op het individu.”
Package:
7100 vast p/mnd (80/20)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten