EmployU

Supporters

Technical Consultant Telecom & ICT

(55121)
Huidige positie:
Technical Sales Consultant
Gewenste positie:
Technical (Sales) Consultant / Pre Sales
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
25 jaar
Toelichting:
Kandidaat is ervaren, vriendelijk, realistisch en analytisch. Prettige gesprekspartner. Functioneert het best op het snijvlak van Business en IT. Verdiept zich. Zelfredzaam, communicatief vaardig, commerciële drive met technische kennis, is zeer klantgericht. Brede ervaring in Telecom en ICT.

In het verleden als (Software) Engineer, Product Manager, Technisch / Pre Sales Consultant, en ook als ondernemer actief geweest. Vanuit de techniek meer en meer in pre sales beland. Houdt van een veelzijdige werkomgeving, variatie. Ervaring met het adviseren en leveren van oplossingen aan grote (internationale) klantenm.n. operators. Werkt zelfstandig of samen met account team, zoekt met behulp van consultative /solution selling aanpak naar oplossingen die voor de klant echt resultaat opleveren, actief met RFP’s/RFQ’s, productpresentaties, en business development van innovatieve oplossingen.

Is op zoek naar een dynamische en afwisselende functie op snijvak van commercie en techniek waarbij consultancy een belangrijk element is. Deze kan zowel gericht zijn op MKB, Enterprise alswel op Communication Service Providers/ Multi media bedrijven. Kan zowel een groot als een kleiner bedrijf zijn.
Package:
Package: 84 K OTE (85% vast, 15% variabel), leaseauto, premievrij pensioen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten