EmployU

Supporters

Technisch/commercieel Manager Solution Development / Service Delivery Manager Telecom

(96261)
Huidige positie:
Manager Solution Development Europe
Gewenste positie:
Commercieel, technische Management functie binnen Nederland
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is sympathiek, integer, gedreven, commercieel, resultaatgericht en energiek. Beschikt over een groot empatisch vermogen. Heeft een mensgerichte manier van leidinggeven. Heeft ervaring met het aansturen van teams van ongeveer 30 personen. Gelooft in de zelfmaakbaarheid van zijn team en is in staat om door zijn positieve benadering mensen boven zichzelf te laten uitstijgen.

Is commercieel gedreven vanuit een inhoudelijke achtergrond. Een relatiebouwer. Gewend aan het geven van klantpresentaties en ervaren spreker op seminars. Werkt nauw samen met Account Management. Heeft ervaring met Service Delivery Management en met het managen van Solution Sales, Sales Support, Solution Development.

Heeft zijn ervaring voornamelijk opgedaan in de Telecom branche maar is geïnteresseerd in aanverwante branches met hoogwaardige technologie zoals energie of medische business. Hij wil eindverantwoordelijkheid voor bepaald klantgebied en directe resultaatverantwoordelijkheid met zijn team. Belangrijk is de positieve impuls en het plezier dat hij uit zijn werk kan halen.
Package:
Salaris: € 7500,00 vast per maand excl. vakantiegeld + auto. 25 vakantiedagen, 4 ATV dagen, bijdrage pensioenverzekering, collectieve ziektekostenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten