EmployU

Supporters

Veelzijdige Manager Services

(95799)
Huidige positie:
Professional Services Manager EMEA
Gewenste positie:
Professional Services Manager, Customer Service Manager, Consulting Manager, ICT Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een veelzijdige, ondernemende en gedreven persoonlijkheid met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van projecten en diensten. Een bouwer, teamspeler, creatief met een no-nonsense mentaliteit. Zijn ervaring bevindt zich op de volgende vlakken:

Software Development: ontwikkeling van vertaalprogramma’s t.b.v. het uitwisselen van electronische ontwerpgegevens. Eerst als programmeur, later als teamleider.
Consulting en Project Management: consulting en project management op het gebied van ICT Infrastructuur waaronder implementatie en migratie van servers, storage, server, clustering en server consolidatie.

Training: opleiding van klanten en eigen medewerkers op het gebied van nieuwe ICT infrastructuur gerelateerde software; plus ontwikkeling van eigen opleidingsmateriaal.

Management: dagelijkse aansturing van consultants en architecten op het gebied van software, netwerken, security, systemen, storage en service management. Daarnaast ervaring met de aansturing van Sales Engineers t.b.v. de verkoop van backup software. Professionalisering, people management, planning, definitie van opleidingsplannen en het houden van reguliere beoordelingen.

Managed Operations Delivery: opbouw van een delivery organisatie voor Managed Operations. Definitie van processen en service levels. Werven van delivery partners en het daadwerkelijk leveren van diensten op het gebied van Managed Operations.

Partner Management: selecteren en contracteren van en het onderhouden van de relatie met delivery partners op het gebied van consulting, hosting en detachering.

Service Development: ontwikkeling van consulting diensten (definiëren van activiteiten; maken van marketing materialen als brochures, presentaties en prijsstelling; training van betrokkenen)

Services Sales: Verkoop, en ondersteuning bij verkoop van projecten en diensten op het gebied van zowel Professional Services als Managed Operations (sales presentaties, onderhandelingen, beantwoording van RFP’s, maken van aanbiedingen)

Moedertaal is Nederlands, spreekt verder zeer goed Engels en Duits. De kandidaat heeft een voorkeur voor een (management) functie in een innovatieve organisatie die (verder) moet worden opgebouwd/uitgebouwd.
Een functie in een internationale omgeving wordt als stimulerend ervaren.

Package:
€ 85K OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten