EmployU

Supporters

Zeer ervaren Projectmanager die opereert tussen business en IT

(97429)
Huidige positie:
Projectmanager
Gewenste positie:
Senior Projectmanager/Manager Project Management
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief, analytisch, pragmatisch, eerlijk en betrokken. Heeft een vriendelijke uitstraling en open houding en weet daardoor draagvlak te creëren binnen een organisatie. Is zeer doelgericht. Weet wat hij wil. Is in staat om mensen te mobiliseren en in zijn richting te bewegen zodat de doelen behaald worden. Opereert tussen business en IT met een focus op de organisatie en niet op bits en bytes.

Gewend aan het leiden van omvangrijke multi-disciplinaire projecten binnen semi- en decentrale overheden en Banking op het gebied van o.a. software-ontwikkeling en ICT infrastructuur. Ervaring met omvangrijke en politiek gevoelige projecten met veel shareholders binnen verschillende disciplines. Gesprekspartners op directie-niveau. Heeft ervaring met leidinggeven aan teams tot 30 medewerkers. Heeft zowel een shared service center opgezet als een afdeling software ontwikkeling. Houdt zich bij voorkeur bezig met het professionaliseren van organisaties en het begeleiden van (cultuur) veranderingen.

Voelt zich thuis in een groeiende organisatie met mensgericht management. Een dynamische omgeving waar hij veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid heeft ten aanzien van de ontwikkeling en uitvoering van projecten met inbegip van budgetbeheer.
Package:
Salaris: € 90 K vast bruto per jaar op basis van 36 uur + 13de maand. Bijdrage pensioen, bijdrage ziektekosten.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten