EmployU

Supporters

Wat is EmployU

e-Matching voor Professionals!

Een online platform waar kandidaten en werkgevers elkaar gemakkelijk en zorgvuldig kunnen vinden. Waarbij de validatie van de kandidaatprofielen door derden wordt gedaan én de integriteit van de kandidaat gewaarborgd blijft.

Het gaat om een online community met een persoonlijke benadering. EmployU is het platform waarop bedrijven en instanties vrij toegankelijk kunnen zoeken in een database met geanonimiseerde kandidaat profielen.

Bij wederzijdse interesse worden gegevens vrijgegeven.

Waarom EmployU

Het vinden van een nieuwe baan is een privé aangelegenheid. Mensen willen zelf bepalen wanneer informatie wereldkundig wordt én op welk moment.

Kandidaten die op zoek gaan naar een andere baan willen dit niet direct breed kenbaar makenbinnen de huidige organisatie. Ook wanneer iemand (soms dringend) wordt verzochtnaar een andere functie uit te kijken,is het niet altijd wenselijk dat dit publiek bekend is.

Door de anonieme presentatie op EmployU houdt de kandidaat deze controle. Doordat de profielen worden gevalideerd door derden zijn werkgevers gegarandeerd van een kwalitatief goed aanbod.

Kenmerken

  • Database met gescreende kandidaten die anoniem worden gepresenteerd,
  • Posities breed door het functiehuis (van business tot en met IT inhoudelijk),
  • Online employment,
  • Klanten van start ups tot en met multinationals,
  • U kunt zelf zoeken én voor een beperkt bedrag zoekcapaciteit inhuren,
  • Vrij toegankelijk en eenvoudig.