EmployU

Supporters

Ervaren Senior Systembeheerder / Teamleider

Sponsored by:
(AU372)
Huidige positie:
Senior Systeembeheerder / Teamleider
Gewenste positie:
Senior Systeembeheerder / Teamleider
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
27 jaren
Toelichting:
De kandidaat is een bescheiden, stressbestendige man. Zeer betrokken bij de werkzaamheden die hij volgens de regels uitvoert. Een harde werker en een troubleshooter pur sang. Hij is in staat om complexe IT-vraagstukken helder uit te leggen aan decisionmakers. Loyaliteit, collegialiteit en teamspirit zijn een belangrijk onderdeel van zijn ideale werkomgeving. Samen een probleem van een collega oplossen, ook al is dit vrijdagavond laat net voor het weekend, is dan ook geen probleem.

De kandidaat heeft ruime ervaring met het onsite en op afstand beheren van Windows server NT4.0 /2000/2003/2008 omgevingen. Tevens beschikt hij over kennis van Active directory, VMware, backup & recovery, remote desktop/server beheer, software distributie, SharePoint, SQL server, ITIL, hardware HP Proliant en Dell servers. Daarnaast is hij zeer betrokken in alles wat er speelt rondom het aspect security, Antivirus software, security patching.

Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd op datacenter activiteiten en het Microsoft platform, dit binnen de datacenters van een internationaal bedrijf.
Daarnaast heeft hij ervaring met het leiden van teams met een grootte van 8 tot 12 medewerkers.
Package:
Salaris € 4800,00 bruto per maand, 8,33% vakantiegeld, premievrij pensioen.


Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten